Informació General

CURSA DE LA FAGEDA DE SANTA PAU

La 11a Edició del CORRE PEL COR DE LA FAGEDA tindrà lloc el DIUMENGE 21 de NOVEMBRE de 2021, amb sortida i arribada al Camp Municipal d’Esports Pitu Padrosa de Santa Pau. La Cursa està organitzada per EL CLUB POLIESPORTIU SANTA PAU i FOTOINSTANT.COM. Hi pot participar tothom, de qualsevol sexe o nacionalitat.

Atenció: aquest any, amb una mirada especialment respectuosa cap el nostre medi ambient i per mesures sanitàries, demanem a cada participant portar tots els seus estris per poder gaudir de la botifarrada al final de l’activitat. Coberts: forquilla, ganivet, cullera, plat i got. De la mateixa manera demanem que no siguin de plàstic.

Material obligatori per a totes les activitats:

  • El participant ha de ser totalment autònom i portar el seu propi sistema d’hidratació com el seu avituallament sòlid.
  • Aconsellem un mínim de 500ml per la cursa curta i caminada i 2L per la cursa llarga.
  • Demanem als acompanyants no entrar dins les zones específiques pels corredors com: taules de recollida de dorsal, taules d’inscripcions, sortida i arribada, etc. És a dir, els llocs a on estaran distribuïts tots els serveis de la cursa.
  • No es pot participar amb animals.

La participació a la cursa està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants on recau la decisió de participar a la cursa, i eximeixen a l’organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions dels/les participants o altres que actuïn a favor seu, també de les reclamacions o demandes resultants dels danys o malaltia que puguin succeir als/les participants i als seus materials inclosa la pèrdua, i que acceptaran un cop han fet la inscripció. Els participants en el moment de la seva inscripció manifesten trobar-se físicament aptes per a l’esdeveniment.

HORARIS

  1. 09h00: 21km
  2. 09h15: 14km
  3. 09h15: Caminada

HI HAURÀ SERVEI DE GUARDARIA A PARTIR DE LES 08H45

  • Camina pel Cor de La Fageda (14km):

Oberta a partir dels 13 anys (2008) però els menors només podran participar si van acompanyats d’un adult responsable.

  • Corre pel Cor de La Fageda (14km).

Oberta a partir dels 16 anys. Nascuts a partir del 2005 i anterior, amb autorització parental/tutor.

  • Mitja marató de La Fageda (21km).

Oberta a partir dels 18 anys. Nascuts al 2003 i anterior.

Les distàncies no són homologades i per tant poden variar. L’organització es reserva el dret a poder ampliar o reduir les distàncies si això ha de comportar una major seguretat pel corredor.

Premis

Hi haurà premis pels tres primers classificats en categoria masculina i femenina de la cursa curta i llarga.

Únicament les curses curta i llarga estaran cronometrades.

La Marxa Popular “Camina pel Cor de la Fageda”, és una marxa no cronometrada i no competitiva però tindrà dorsal per a cada participant i obsequi.

RECOLLIDA DE DORSALS

El dorsal s’haurà de recollir DISSABTE 20 de NOVEMBRE de 16h a 20h i/o DIUMENGE 21 de NOVEMBRE a partir de les 08h00 del matí i fins a les 09h00 al Club Poliesportiu Santa Pau.

El fet de no retirar el dorsal i la bossa del corredor en els horaris i dia establerts significa la renúncia als mateixos. La talla de la samarreta es podrà escollir per les inscripcions fetes abans del 1 DE NOVEMBRE.

Totes les activitats es donaran per finalitzades a les 16:00h. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat i disposarà de tres punts d’avituallament; dos a la cursa curta/caminada i tres a la cursa llarga. És un recorregut per corriols i pistes de muntanya i en alguns punts passa per vies públiques amb trànsit de vehicles pel que recordem que el circuit no està tallat a la circulació. Durant el recorregut hi hauran diferents voluntaris repartits al llarg del mateix que tenen la funció d’indicar el camí en certs punts i/o de resoldre ràpidament qualsevol dubte o problema que es pugui donar durant la cursa. Hi haurà servei d’escombra que tancarà la cursa i marcarà el ritme d’aquesta.

Els corredors que decideixin abandonar la cursa ho hauran de comunicar a l’organització i s’hauran de retirar en un dels punts on hi hagi un voluntari de la organització. En el cas que un participant abandoni en un altre punt del recorregut sempre ho haurà de comunicar a l’organització.

El número màxim de participants és de 400 per la cursa curta de 14km, 300 per la caminada, 300 per la cursa llarga.

PREUS

Mini Corre pel Cor de La Fageda           5€

Camina pel Cor de La Fageda                 18€

Corre pel Cor de La Fageda                    20€

Mitja marató de La Fageda                    25€

En cas de no participar a la cursa una cop formalitzada la inscripció, no és retornarà l’import sota cap concepte.

Els organitzadors i col·laboradors no es fan responsables dels danys físics, morals i/o materials que els participants puguin patir o causar a tercers durant la cursa.

La inscripció i participació a la cursa implica l’acceptació del reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que es pugui produir i que no estigui prevista.

Medi Ambient: els participants hauran de conservar i preservar el medi, actuar amb responsabilitat i tenir un comportament exemplar, no llançar res al terra, guardar-ho fins al proper control o a l’arribada.

A %d blogueros les gusta esto: