Recorreguts

Recorregut 23,65Km – Mitja Marató

Descarrega el track de la Mitja Marató clicant aquí

Recorregut llarg de la Cursa pel Cor de La Fageda del dissabte 14 de maig de 2022.

La sortida serà a les 15:00 des del Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau, ràpidament ens dirigirem a la Serra de Finestres on passarem per Can Xart i a partir d’allà podrem gaudir d’1,5 quilòmetres de Fageda. En arribar al punt més alt del recorregut a 739 m d’altitud i el quilòmetre 3,8, baixarem en direcció al poble per la mateixa pista que vam fer el novembre de 2021 en pujada. En arribar a la Vila Vella de Santa Pau trobarem el primer avituallament a la Plaça Major de Santa Pau. Després d’un recorregut per la Vila Vella anirem en direcció al Volcà Rocanegre on ja compartirem pràcticament tot el recorregut amb la cursa curta. Del Volcà Rocanegra anirem en direcció al Volcà Santa Margarida vorejant-lo pel nord i baixant a Pla Sacot, d’allà una petita pujada fins a l’església de Sant Miquel de Sacot on trobarem el segon avituallament al quilòmetre 11,7. A partir d’aquí fem una petita baixada per arribar a La Fageda d’en Jordà. A la Fageda farem un recorregut diferent de la Cursa Curta per tal de preservar els corriols de la Fageda. Sortim de la Fageda i pujarem en direcció a les Grederes del Volcà Croscat, abans d’arribar-hi ens trobarem el tercer avituallament a La Pomereda al quilòmetre 19. Tot fent una part del recorregut del Trenet dels Volcans iniciarem la baixada en direcció al Veïnat de Sant Martí i tot vorejant la muntanya de Pedragudes arribarem al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau on ens espera un bon avituallament merescut després de 23,5 quilòmetres, més que una mitja marató és una mitja i pico. En tot cas és menys exigent que la Mitja Marató de la Cursa pel Cor de la Fageda del novembre de 2021.

Avituallaments Mitja Marató

Recorregut 15’55 Km – Cursa

Descarrega el track de la Cursa 15’55Km clicant aquí

Recorregut curt de la Cursa pel Cor de La Fageda del dissabte 14 de maig de 2022.

La sortida serà a les 15:15 des del Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau, ràpidament ens dirigirem en direcció al Volcà Rocanegre on hi arribarem per una pista asfaltada que ens ajudarà a estirar la cursa. Del Volcà Rocanegra pujarem en direcció al Volcà Santa Margarida vorejant-lo pel nord, i baixarem a Pla Sacot, d’allà una petita pujada fins a l’església de Sant Miquel de Sacot on trobarem el primer avituallament al quilòmetre 4,8. A partir d’aquí fem una petita baixada per arribar a La Fageda d’en Jordà. A la Fageda farem un recorregut diferent de la Cursa Llarga per tal de preservar els corriols de la Fageda. Sortim de la Fageda i pujarem en direcció a les Grederes del Volcà Croscat, abans d’arribar-hi ens trobarem el segon avituallament a La Pomereda al quilòmetre 10,6. Tot fent una part del recorregut del Trenet dels Volcans iniciarem la baixada en direcció al Veïnat de Sant Martí i tot vorejant la muntanya de Pedragudes arribarem al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau on ens espera un bon avituallament merescut després de 15,5 quilòmetres. El recorregut és molt menys exigent i amb menys desnivell que la Cursa pel Cor de la Fageda de 14 km del novembre de 2021.

Avituallaments 15Km

Recorregut 11,5 Km – Caminada

Descarrega el track de la Caminada 11,5Km clicant aquí

Caminada de la Cursa pel Cor de La Fageda del dissabte 14 de maig de 2022.

La sortida serà a les 15:00 des del Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau i seguirem una part del recorregut d’Itinerannia anomenat Ruta de la Fageda Fosca. Ens dirigim per una pista cap a Escolls on agafarem un corriol estret i sense gaire desnivell que ens portarà a Collet de Maria, quan arribem aquí girem a la dreta i agafem un corriol que ens porta a Can Xart, aquí s’acaba el bosc d’Alzinars i Roures i comencen les Fagedes. El punt més alt del recorregut és el Terreller Blanc on s’inicia el corriol de les Marrades que porta al Grau. Deixem el recorregut d’Itinerannia de la Fageda Fosca i en lloc de pujar a les Marrades baixem per la pista que ens portarà a la Vila Vella de Santa Pau, tot passant per Plaça Ribera i Les Costes d’en Simó. En arribar a la Vila Vella passarem pel portal de la Muralla i entrarem a la Plaça Major de Santa Pau on trobarem el primer avituallament al quilòmetre 7. A partir d’aquí seguirem una part del recorregut d’Itinerannia de la Ruta dels Gorgs de Santa Pau. Sortirem de la Vila Vella pel Portal de Mar i baixarem en direcció al Pont d’Instins i el Riu Ser. Anirem vorejant el riu Ser tot passant pel Gorg de Cagarrates que és mil vegades més maco que el seu nom. Travessarem la carretara de Mieres i passarem pel Camping Mas Patxet, passarem per la Font Fresca i anirem en direcció al Veïnat de Sant Martí, travessarem el bosc de Rifago per arribar a Can Sidric i fer un petit corriol de pujada per enllaçar amb els altres recorreguts i compartir els darrers metres fins al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau on ens espera un magnífic avituallament final.

A %d blogueros les gusta esto: